30 noiembrie 2010

Mossano & Sonny Flame - Zingarinho (Dj Dark Bujaka Rework)


Kamelia - Dreamin' (Deepside Deejays Remix)


Apple Juice Feat. Adnana - De Craciun devenim mai buni


Fergie, despre succesul Black Eyed Peas: “Noi cream muzica momentului, rupand orice tipare vechi!”


Dupa mai bine de sapte ani de la debutul in actuala formula, trupa Black Eyed Peas se bucura in continuare de un success fenomenal.Secretul lor? “Faptul ca nu ramanem legati de aceleasi tipare”, crede Fergie.

Risti sa devii imitatorul propriului stil daca te incapatanezi sa reiei formula magica din trecut. Fiecare piesa noua trebuie sa aiba propria magie”, a declarat Fergie intr-un inetrviu acordat unei publicatii din Statele Unite. Fergie a mai explicat modul in care Black Eyed Peas face ca muzica lor sa ramana mereu pe val: noptile petrecute in cluburi – unde esti mereu la curent cu noile trend-uri , sau turneele, ocazia excelenta de a imprumuta ceva din specificul locului.

Artista crede ca este mult mai important sa fii la curent cu toate schimbarile din muzica si sa accepti provocarea unui sound nou, decat sa mizezi pe succesul anterior si sa ramai la acelasi sound si acelasi stil muzical. “Nu ne pierdem vremea gandindu-ne la premiile Grammy, ci ne straduim sa cream muzica momentului. Cand suntem in studioul de inregistrari ne gandim: ‘Oare cum va fi primita piesa asta intr-un club?’ Asa au luat nastere ultimele noastre doua albume”, a declarat Fergie.

Iar in ca caz ca nu stiati, trupa Black Eyed Peas a fost fondata in 1995 de will.i.am, apl.de.ap si taboo, Fergie fiind cooptata abia in 2003, deoarece se simtea impetuos nevoia unei voci feminine. O alegere excelenta, nu credeti?

Un televizor, mai sexy decat Beyonce!


Beyonce nu este la primul spot publicitar. Multe companii ar plati bani multi sa-si asocieze imaginea cu superba cantareata. Nu cu mult timp in urma, aceasta era declarata chiar prea sexy intr-o reclama la parfum.

Difuzarea reclamei la parfumul “Heat”, lansat de Beyonce, a fost interzisa in Marea Britanie, in timpul zilei, pe motiv ca ar contine scene mult prea provocatoare. Clipul debuteaza, intr-adevar, cu imaginea cantaretei care apare goala.

Iata, insa, ca oricat de sexy ar fi artista, ea poate fi pusa in umbra de… imaginea sa virtuala. In noua reclama de la Vizio Tv, Beyonce ar trebui sa fie in centrul atentiei. Spotul, regizat de Jake Nava, pentru un nou tip de televizor, vine cu povestea unui test de compatibilitate intre imaginea reala si cea de pe sticla. Beyonce pasteste in camera cu un mers provocator, se aseaza langa televizor si incepe un dans lasciv, pe melodia “Why Don’t You Love Me”. Desi executa niste miscari mult mai provocatoare decat Beyonce de pe ecran, frumoasa cantareata nu reuseste sa atraga atentia celui care ar trebui sa le compare, care este fascinat de imaginea de pe ecran. Beyonce este nevoita sa se dea batuta in fata tehnologiei.

Noi nu ne-am putut hotari care dintre cele doua Beyonce arata mai bine. Voi ce ziceti?


Ne-Yo nu vrea o femeie care sa-l iubeasca pentru bani


Oricat de mult s-ar bucura artistii nostri de faima, se pare ca Ne-Yo si-a setat foarte bine principiile in ceea ce priveste pretentiile pe care le are de la cea care i-ar fi partenera de viata. Artistul afirma ca nu s-ar casatori niciodata cu o femeie care sta cu el numai pentru bani si spune ca s-a saturat de oamenii din jurul lui care sunt interesati numai de faima si banii sai.

Nu vreau in niciun caz o femeie care sa stea cu mine pentru ca are nevoie de un tip care sa-i plateasca chiria. Mama mea avea sase job-uri pentru a se asigura ca mie si fratilor mei nu ne lipseste nimic si acesta e genul de femeie cu care m-as casatori.” – Ne-Yo.

Chiar daca Monyetta Shaw l-a facut tata, odata cu nasterea fetitei lor anul acesta, Ne-Yo, pe numele sau adevarat Shaffer Smith, sustine ca ei nu sunt impreuna si ca are principii foarte clare despre cum trebuie sa fie femeia pe care si-o doreste.

Iubesc acea femeie care stie sa rada si care stie sa ma faca si pe mine sa rad. Rareori dau unei femei numarul meu de telefon, deoarece majoritatea femeilor nu sunt interesate de cine este Shaffer, ci de cine este Ne-Yo. Daca ii pasa cine sunt eu cu adevarat, de ce ar trebui sa imi pierd timpul cu ea?” – afirma Ne-Yo.

Pe langa faptul ca isi doreste o femeie speciala alaturi, se pare ca artistului ii este greu sa aiba incredere in cineva si spune ca si-ar fi dorit sa intalneasca dragostea adevarata inainte de a cunoaste succesul, deoarece acum ii este greu sa aiba incredere in femei. “Ii admir pe cei care si-au gasit iubirea adevarata inainte de a ajunge faimosi. Lasand la o parte banii, masinile si bijuteriile, e destul de greu sa-ti dai seama cine este langa tine pentru ceea ce esti si cine este pentru acolo pentru contul tau din banca.” – afirma Ne-Yo.

Ei bine, chiar daca si-a pierdut increderea in femei, Ne-Yo se poate bucura acum de postura de tatic si speram ca in curand sa isi gaseasca femeia visurilor sale, cea care il va face sa revina la ganduri mai bune.

Nicole Scherzinger: “Noul album va avea un sound puternic, cu influente rock si funk”


Nicole Scherzinger vrea sa repete succesul din 2005, cand piesa “Don’t cha” urca in fruntea topurilor din intreaga lume: cu ocazia lansarii single-ului “Poison”, artista a facut cateva dezvaluiri despre noul sau material discografic si despre proiectele la care lucreaza in prezent.

Atat ‘Poison’ cat si celelalte piese de pe album vor avea un sound diferit, chiar daca vor merge, in linii mari, dupa acelasi tipar. Este ceva ce te loveste pur si simplu, un tempo puternic, cu influente rock si funk. Am vrut sa ma asigur ca, interpretate live, melodiile au acea energie care sa te faca sa le traiesti pur si simplu”, a declarat artista intr-un interviu acordat BBC.

Artista si-a prezentat primul single, “Poison”, in cadrul emisiunii “The X Factor”, iar reactia publicului a fost una pe masura. “Sunt foarte entuziasmata. Este prima data cand imi promovez un single propriu si am avut ocazia sa fac asta in cadrul unei emisiuni cunoscute, ce alta modalitate mai buna de a te a firma?”, a mai adaugat Nicole care s-a straduit sa aiba o prestatie impecabila si sa-si depaseasca limitele, tinand cont ca in platou erau prezenti si membrii juriului.

T.I. lanseaza piesa dupa piesa- colaborarea cu Christina Aguilera, “Castle Walls” si videoclipul cu Rocko, “I Can’t Help It”


T.I. nu sta deloc degeaba. Desi aflat in inchisoare, rapperul nu a disparut deloc din atentia publicului. Din contra, acesta lanseaza piesa dupa piesa…

Dupa ce Alex da Kid – un producator in varsta de 27 de ani, care si-a castigat faima in special pentru alaturarile foarte reusite dintre artisti din zone muzicale diferite, precum Eminem si Rihanna, cu “Love the Way You Lie” – anunta ca T.I. va veni cu o piesa exceptionala, iesita dintr-o colaborare inedita, acest lucru s-a si intamplat. A fost lansata piesa “Castle Walls”, cantata de T.I. alaturi de Christina Aguilera.

Cei doi se completeaza de minune pe acest track, rezultand o piesa cu adevarat speciala. Iar daca cineva mai punea la indoiala talentul frumoasei cantarete, are ocazia sa se convinga de vocea sa puternica. “Everyone thinks that I have it all/ But it’s so empty living behind these castle walls/ If I should tumble, if I should fall, would anyone hear me screaming behind these castle walls?/ There’s no one here at all, behind these castle walls”, canta Aguilera, pe un ton trist, secondata de T.I. “I dare you/ while it really seem like the kings life aint glamourous/ as seen through the eyes of untrained amateurs because the camera’s don’t see beyond the walls of the smiles/ only counts until it falls in the pile.” Cei doi canta despre o viata cu impliniri materiale, dar cu multe dezamagiri pe plan sentimental, in care banii nu aduc fericirea.

“Castle Walls” este cel de-al doilea single al rapperului extras de pe albumul “No Mercy”, care urmeaza sa fie lansat pe 7 decembrie. Piesa nu este, insa, singura care a ajuns la urechile publicului zilele acestea. Cam in acelasi timp, T.I. a lansat si un videoclip, la melodia “I Can’t Help It”.

Clipul este simplu, infatisandu-l pe rapper cantand in fata camerei, alaturi de invitatul sau pentru aceasta piesa, Rocko. Decorul se schimba de cateva ori- acestia sunt inconjuratie fie de baietii rai, fie de femeile frumoase, fie canta pe o strada intunecata. Si piesa “I Can’t Help It” este extrsa de pe acelasi album, “No Mercy”, asteptat cu interes de public.

Ella - End Of The Time

Posted by Mr. SaxoBeat | | Category: , , | 0 comentarii


29 noiembrie 2010

DJ Grasu - Trance Mix

Posted by CarlGroove(a.k.aDjGrasu) | 29 noiembrie 2010 | Category: , , | 0 comentarii


Tracklist:
1.Armin van Buuren feat. Jessie Morgan -  Love Too Hard
2.Markus Schulz Feat Justine Suissa - Perception (Super8 & Tab Remix)
3.System F feat feat Armin van Buuren - Exhale (Armin van Buuren Edit)
4.Austin Leeds - Games (Original Mix)
5.Housequake - People Are People (Original Mix)
6.Super8 & Tab feat. Jan Burton - Empire (Lovetone Remix)
7.Faithless - Insomnia 2010 (Unreleased Original Mix)

Mike Traxx - Evolution

Posted by CarlGroove(a.k.aDjGrasu) | | Category: , | 0 comentarii

Geo Da Silva & Dj Gogos feat Manny Mykonos - Crazy Mykonos (The Glass Brothers Remix)


Anda Adam feat DDY - Show Me (Pat Farrell Remix - Short Version)


Honey - Mosule ce tanar esti 2010 (Rework by Alin Radu) [Original Radio Edit]


Honey - Mosule ce tanar esti (Rework Extended Version by Alin Radu)


Radio Killer & Corina feat JJ - No Sleepin` (Original Radio Edit ReWorked)


Dj Nev Presents Mattyas - Missing you (Remix Diciembre 2010)


Lady Gaga, Alicia Keys, Justin Timberlake si Usher isi sacrifica viata in mediul virtual, in scopuri caritabile


Numerosi artisti, precum Lady Gaga, Alicia Keys, Justin Timberlake sau Usher, iau foarte in serios lucrurile cand vine vorba de actiuni caritabile. Acestia si-au unit acum fortele intr-o campanie intitulata “Sacrificarea vietii virtuale”!

Acestia, alaturi de multe alte vedete din lumea muzicii sau a filmului, isi vor sacrifica viata din mediul virtual si, incepand de marti, nu vor mai intra in retelele sociale pe care au conturi. Marti se sarbatoreste “World AIDS Day”, in intreaga lume si, cu aceasta ocazie, vedetele vor incerca sa stranga un milion de dolari, pentru intr-ajutorarea copiilor bolnavi de HIV/SIDA. Pana cand aceasta suma nu va fi atinsa, artistii nu isi vor relua viata pe internet.

Campania pune aceasta boala intr-o alta lumina“, spune Alicia Keys. “Este un mod foarte direct si emotionant, un pic sarcastic, de a atrage atentia oamenilor“, spune cantareata, care are 2,6 milioane de persoane care o urmaresc pe Twitter.

Am sentimentul ca Gaga ar putea strange singura aceasta suma“, spune Leigh Blake, presedintele-fondator al organizatiei Keep a Child Alive, implicata in proiect. Talentata artista are pe Facebook aproape 24 de milioane de fani, care mai mult ca sigur ii vor simti lipsa.

Sa vedem, deci, in cat timp vor reusi vedetele sa mobilizeze oamenii sa doneze o suma oricat de mica pentru copiii bolnavi de SIDA, care merita o sansa la viata.

Vedete scoase la licitatie in scopuri caritabile: afla cat valoreaza Robert Pattinson si Justin Bieber!


Visezi la o intalnire cu Robert Pattinson? O poti avea contra sumei de 30.000 de dolari. Nu este o gluma, este vorba de o licitatie in scopuri caritabile desfasurata pe un site de profil din Statele Unite.

Licitatia incepe de la 30.000 de dolari, iar fericita castigatoare – pentru ca mai mult ca sigur va fi o ea! – va avea ocazia sa petreaca o zi pe platourile de filmare din Vancouver unde se turneaza cea de-a patra parte a francizei “Twilight Saga: Breaking Dawn”. In plus, pe toata perioada sejurului, castigatorul va beneficia de servicii de lux, inclusiv limuzina.

Robert Pattinson nu este singura celebritate pentru care poti licita pe site-ul charitybuzz.com: o intalnire cu printul William al Marii Britanii valoreaza 8.000 de dolari, in timp ce pe Justin Bieber il poti avea o zi pentru 3 000 de dolari.

O aparitie episodica in serialul “True Blood” a ajuns la suma de 10.500 dolari.

Kanye West si Mr. Hudson rivalizeaza pentru inima unei femei, in videoclipul “Anyone but Him”


Mr. Hudson a lansat un nou videoclip, pentru piesa “Anyone but Him”, care il infatiseaza luptandu-se cu Kanye West pentru a castiga inima unei femei. Rivalitatea dintre ei este enorma, dar se completeaza de minune.

Cantaretul britanic isi exprima in versuri dezgustul fata de oponentul sau: “I’d rather hear you had the whole football team/ Than have to watch his filthy lips on your skin/ (…)He’s gonna take what you can’t take back/ Then’s he’s gone out the door on a whim/ Anyone but him”. In timp ce Hudson joaca rolul baiatului sensibil, Kanye face pe durul: “Now when she go black, she ain’t never coming back/ I’m sorry Mr. H, I thought you already knew that/ You’ll see her on a black street like Chauncey/ (…)I see your girl want me, I’m filling up her glass/ Feeling on her ass, feeling so upper class”.

In ceea ce priveste colaborarea cu Kanye West, Mr. Houdson povesteste: “Sunt o gramada de oameni care ii cer lui Kanye sa ii ajute. El lucreaza acum la linia sa vestimentara si, in plus, are si el treburile lui, muzica lui… Eu am adoptat un alt gen de abordare. Nu i-am cerut in mod direct nimic, ci am incercat sa il atrag in aceasta colaborare, cand am simtit ca ar fi dispus”.

Piesa “Anyone but Him” este extrasa de pe cel de-al doilea album de studio al lui Hudson, intitulat “Straight No Chaser”, lansat in luna iunie a acestui an. Nu este, insa, prima colaborare intre cantaretul de R&B si rapper, cei doi si-au mai unit fortele si pentru piesa “Supernova”.

Va invitam sa vizionati videoclipul si sa ne spuneti ce parere aveti…


Cheryl Cole are un nou tatuaj – o funda la baza spatelui


Frumoasa cantareata, recomandata si sustinuta de Utv, si-a imbogatit colectia de tatuaje. Ea si-a facut cel de-al saptelea tatuaj- o funda! Acesta a fost realizat sub unul mai vechi, reprezentand un fluture.

Cheryl Cole mai are alte cinci tatuaje, pe langa funda si fluturele de pe spate – o sarma ghimpata pe coapsa dreapta, un design celtic pe mana, o gravura in zona dorsala, o floare pe coapsa stanga si literele Mrs. C pe gat.

Cheryl si-a facut tatuajul de pe gat in anul 2006, dupa ce s-a casatorit cu fotbalistul Ashley Cole si si-a schimbat numele de familie din Tweedy in Cole. Desi cei doi au divortat, artista intentioneaza sa pastreze tatuajul, la fel ca si numele de familie. “Nu mi-e rusine cu nimic. Nu am nimic de sters. Nu am resentimente“, a sustine aceasta.

Cat despre noul tatuaj, Cheryl Cole spune ca reprezinta un nou capitol din viata sa: “E o adevarata opera de arta. Este intr-o zona placuta a corpului si e un tatuaj extraordinar. L-am facut in Los Angeles acum doua luni. A fost lucrat de un artist foarte serios. Am stat impreuna si l-am creat. Este un nou capitol. Trebuie sa fie!

Voi ce ziceti despre tatuajele lui Cheryl Cole, ii stau bine artistei?

Usher se pregateste sa-i ia locul lui Michael Jackson


Fanii lui Michael Jackson sunt ferm convinsi ca un artist de talia lui se naste o data la o suta de ani, insa Usher este de alta parere.Mai nou, artistul simte ca responsabilitatea de a-l inlocui pe Michael Jackson pe scena muzicala apasa pe umerii lui.

L-am pierdut pe Michael si simt ca o presiune imensa apasa pe umerii mei, insa nu ma deranjeaza deloc asta”, a declarat Usher care este gata sa umple golul lasat de Michael.

Pentru a putea calca pe urmele megastarului, Usher pregateste un turneu de amploare “de care si Regele Pop ar fi mandru. Vreau sa ma asigur ca fanii mei vor trai acel gen de experienta pe care n-o vor putea uita niciodata. Vreau ca toti cei care vor participa la concertele mele sa vada ca am evoluat pana la un stadiu la care pot ravni la sansa de a fi comparat cu oameni de talia lui Michael Jackson”, a declarat Usher care a mai marturisit ca atunci cand se afla pe scena simte ca toate trairile sale sunt transpuse fanilor.

Stim cu totii ca Usher este un mare artist, dar credeti ca pana acum are suficiente motive sa se compare cu Michael Jackson?

Rihanna evita sa le arate fanilor latura sa vulnerabila


Nu aveam niciun dubiu ca Rihanna este o femeie puternica si o artista desavarsita, dar ceea ce nu stiati este ca interpreta face eforturi mari sa-si stapaneasca lacrimile in public, pentru ca fanii sa nu-i poata vedea slabiciunile. Orgoliu sau dovada de maturitate?

Desigur ca am si o latura vulnerabila si sunt convinsa ca multi au o parere preconceputa despre mine. Cei din jur imi vad doar latura dura, ferma, defensiva. (…)Orice femeie este vulnerabila. Numai ca nu-mi place sa plang in public. Nu vreau ca oamenii sa vada ca ma preocupa ceva. Prefer sa joc acest rol – in fond face parte din afacere”, a declarat Rihanna, vrand sa sublinieze inca o data ca in lumea show-bizz-ului este greu sa ai o viata privata.

Rihanna inceput sa se regaseasca tot mai mult in rolul de femeie dura imediat dupa episodul nefast pe care l-a trait alaturi de Chris Brown, ca dovada ca de cele mai multe oori celebritatea are un pret prea mare pentru cei care o prefera ca mod de viata.

Afla ce nume ii va da Pink bebelusului si la ce vicii nu renunta artista pe timpul sarcinii


Chiar daca pana acum nu a iesit din cuvantul doctorului in ceea ce priveste sarcina, Pink are o slabiciune: nu poate renunta la obiceiul de a bea din cand in cand un pahar de alcool pentru ca, asa cum insasi artista a marturisit, “te face sa te simti mai bine”.

In general sunt disciplinata: cand trebuie sa muncesc – muncesc, cand am chef sa ma distrez – ma distrez, iar cand mi se cere sa fiu atenta sunt atenta. Ocazional este bine sa bei ceva alcool. Am aici o brosura pentru mamici care iti spune ce nu trebuie sa faci. ‘Nu manca asta, nu bea asta!” In Irlanda am vazut o mamica gravida in luna a noua cu un martini in mana. In Italia am vazut o femeie insarcinata cu o sticla de vin vechi in fata.”, a marturisit Pink intr-un interviu acordat recent cotidianului The Sun.

In ceea ce priveste crizele hormonale specifice perioadei, Pink era gata sa ia la bataie un individ care voia sa-i fure locul de parcare. “M-am dus direct la masina lui, dar el se purta de parca nu ma vedea sau nu intelegea engleza. Imi venea sa-l omor. Iar bietului baiat care ma ajuta cu pungile de cumparaturi ii venea sa se bage in pamant de rusine”, a povestit Pink care a mai adaugat ca sarcina ii ofera pretextul necesar pentru a se bucura de felurile sale preferate de mancare.

O alta dilema cu care se confrunta Pink este cea a numelui pe care il va purta copilul. Astfel, in timp ce Carey Hart se gandeste la ceva traditional, Pink isi doreste ceva mai neobisnuit. “Carey nu vrea ca bebelusul sa poarte un nume neobisnuit. Trebuie sa mai lucrez cu el la capitolul originalitate. (…) Tatal meu purta numele James iar fretele meu se numeste Jason. Eu si Carey suntem amandoi irlandezi iar el se mai numeste si Jason si amandurora ne place whiskey-ul, deci nu e mare filozofie”, a declarat Pink facand aluzie desigur la celebra marca iralndeza de bauturi, Jameson.

In ciuda neintelegerilor legate de numele copilului, Pink este convinsa ca partenerul sau de viata va fi un tata excelent: “ Carey este foarte entuziasmat. Suntem de 9 ani impreuna, chiar daca ne-am despartit de cateva ori in perioada asta, insa el si-a dorit mereu sa fie tatic. Va fi un tatic dulce de tot”, a mai adaugat Pink, iar noi nu putem decat sa ne bucuram pentru ea!

Alb Negru - Magical

Posted by Mr. SaxoBeat | | Category: , , , | 0 comentarii


28 noiembrie 2010

Dj Xtz Feat Dj Jonnessey Aner - Say That You Need Me (Claudio Cristo Extended Version)


Black Eyed Peas - The Time (The Dirty Bit) (Liam Keegan Club Mix)


Cosmic Gate - Back To Earth (Official Video)


Zircon Feat. Jillian Goldin - Breathing You In (Original Mix)


TOP 20 Vibe FM (20 Vibes) - 27 NOIEMBRIE 2010


20. Cascada - Pyromania (Radio edit) [-1]
19. Kylian Mash feat. Akon & Glasses - Club Certified [-6]
18. Sunfun feat. Adaggio - I Feel Love [-6]
17. Pitbull Feat. Akon - Shut It Down (OneLove Extended Mix) [+3]
16. Lanfranchi & Farina feat. Ray Johnson - Sun And Love (Club Mix) [-2]
15. Antoine Clamaran feat. Soraya - Live Your Dreams (Extended Mix) [-6]
14. Dj Nil & Miss'N & Turbo B - The Power ( Club Mix ) [+4]
13. Swedish House Mafia feat. Pharell - One (Your Name) (Vocal Mix) [-5]
12. Junior Caldera feat. Keely Pressly - A Little Bit More (Extended Mix) [+3]
11. Serge Devant feat. Hadley - Ghost (Club Mix) [-1]
10. Faithless - Insomnia 2010 (Unreleased Original Mix) [-4]
09. Akon - Once Radio (Prod. by David Guetta) [+7]
08. Impact vs. Moving Elements - Today (Extended Version) [+9]
07. Peter Luts - The Rain (Original Club Mix) [-3]
06. Simina - Hold Me In Your Arms (Extended Mix) [+5]
05. Adara - Day And Night (Original Mix) [+2]
04. Pm feat. Mr. Z - Yakalelo (Extended Mix) [+1]
03. Dr. Kucho & Adonis Alvarez feat. Marta Bolanos - La Tarde Se Ha Puesto Triste (Original Mix) [-2]
02. Vali Barbulescu - Addicted 2010 (David Deejay Remix) [In Stationare]
01. Martin Solveig & Dragonette - Hello (Original Mix) [+2]

27 noiembrie 2010

Videoclip Justin Bieber – Pray

Posted by Admin | 27 noiembrie 2010 | Category: | 0 comentarii

Ashley wallbridge feat. Elleah - Walk on Water (Original Mix)


Honey - Mosule ce tanar esti (Rework by Alin Radu)


W&W vs. Ben Gold - Nexgen (Original Mix)


Cosmic Gate - Back To Earth (Arty Remix / Radio Edit)


BoB feat Hayley Williams - Airplanes (DJ Nejtrino & DJ Baur Aeromix)


Pitbull - Bon Bon (Miguel Vargas Original House Mix Video)


Pedro Carrilho - Encanto (Di Paul Remix)


Sisu ft Dragonu - Temnita Luminii (Original Version)


Carbon - S.I.D.A (Original Version)


The Terrible Captain Jack - Esti Pirat? [Alexander John Productions Remix]



26 noiembrie 2010

Tracklist Request 629 26/11/2010


18:00 - 19:00




01. Akcent - My passion (Radio Edit)
02. Alba Wings - Say Goodbye to Yesterday (Extended Mix)
03. Voxis - Tell Me Everything (Extended Mix)
04. Ryan & Radu - Rush love (Extended Mix)
05. Kylie Minogue - Get Outta My Way (Kris Menace Club Mix)
05. Liviu Hodor ft. Tara - Dream with you (Extended Mix)
06. Dj Robert Georgescu feat. Lara - Beside You (Extended Mix)
07. ANDRA - Something New (Claudio Cristo Remix)
08. Martin Solveig feat. Dragonette - Hallo (Radio Edit)
09. Akon - Angel (Extended Mix)
10. Mohombi - Bumpy Ride (Prod. By RedOne) [Extended Mix]
11. Narcotic Sound and Christian D - Dansa Bonito (Official Radio Version)
12. DJ Sava feat. Raluka and Connect-R - Love You (Radio Version) [Final Version]
13. Kittens - I'm In Love (La La La) (Club Version) By Sunrise Inc






19:00 - 20:00






14. Voltaj FeaturinG Deepside Deejays – I Wanna Be Free (Radio Edit)
15. Andreea Balan – Crazy About You
16. Dj Andi feat. Stella - Happiness (Extended Mix)
17. Rihanna - Only Girl (In The World) (Radio Edit)
18. Elena - Midnight Sun (Radio Edit)
19. Sasha Lopez - All My People (Extended Club Mix)
20. Taio Cruz - Dynamite (Dj Andi Remix)
21. Smiley - Love is for free [Radio Killer ClubMix]
22. Dan Balan - Justify Sex(Radio Edit)
23. Sunrise Inc. vs. Starchild – Lick Shot (Extended Mix)






20:00 - 21:00






24. Ella Rose & DJ Gino Manzotti – No U, No Love (Extended Mix)
25. Impact vs. Moving Elements - Today (Extended Mix)
26. Dr. Kucho! & Adonis Alvarez ft. Martha Bolanos – La Tarde Se Ha Puesto Triste [Original Mix]
27. Delyno feat. LooLoo - Private Love (Radio Edit)
28. Andreea Banica – Love in Brasil (Extended Mix)
29. Alessia - Boro Na Sou Po (Dj Lucian Base Remix)
30. Nick Kamarera feat. Mike Diamondz - Thailanda (Extended Mix)
31. Alexandra Stan - Mr. Saxo Beat (Original Mix)
32. Morandi - Rock The World (Radio Edit)
33. Lauryn feat. Sunrise Inc - Gypsy Queen (Extended Mix)
34. Elena - Disco Romancing (Radio Edit)

Lady Gaga a imbatat un jurnalist de la CNN


Pe langa melodiile extraordinare, pe langa show-urile explozive si pe langa outfit-urile cu care ne uimeste artista, Lady Gaga ne uimeste si cu actiunile ei din viata de zi cu zi. Un jurnalist din Statele Unite, care pregatea un interviu video cu frumoasa cantareata, a facut o dezvaluire – Lady Gaga l-a imbatat!

Anderson Cooper o urmareste pe artista de o buna bucata de timp, filmand-o in diferite ipostaze, pentru materialul care se va intitula “60 Minutes Interview with Lady Gaga”.

Acesta a povestit cum intr-o seara au mers impreuna intr-un pub din Londra: “Am incheiat una din zile intr-un pub si am baut whiskey irlandez, Jameson, cu care nu eram obisnuit… Am baut vreo doua pahare si, spre final, am fost nevoit sa inchei interviul, fiind atat de beat incat nu mai puteam pune nicio intrebare”.

Inainte de Lady Gaga, jurnalistul a facut acelasi gen de material cu Eminem. Documentarul a fost difuzat in aceasta luna si a stranit multe discutii si controverse.

Episodul cu Gaga va fi difuzat in februarie 2011, inainte de premiile Grammy. Asteptam, asadar, sa vedem ce laturi nebanuite ale artistei vor fi dezvaluite prin intermediul interviului de 60 de minute.

Beyonce se inspira pentru cantecele ei de la MJ, Lauryn Hill si Fela Kuti si crede ca in viitor ea si Jay-Z vor fi niste parinti minunati


Desi a trecut ceva timp de cand nu a mai venit cu ceva nou si a stat o perioada in umbra pentru a se bucura de viata de familie, Beyonce vine acum cu detalii noi despre viata personala, despre muzica ei si, nu in ultimul rand, despre noul sau album.

Se pare ca artista, recunoscuta pentru hiturile celebre lansate de-a lungul anilor, nu a stat totusi degeaba in acest timp, ci a lucrat la concepte si idei pentru a scoate un album in care va mixa tot ceea ce ii place din muzica.

Iata, asadar, ca una dintre cele mai inovative artiste ale momentului, revine in forta si planuieste sa scoata un album de mare succes: “Ei bine, nu spun ca inventez un nou gen. Ceea ce fac este sa mixez fiecare gen care imi place si sa ma inspir din orice fel de muzica…Nu e R&B. Nu e pop clasic. Nu e rock. E tot ceea ce imi place, puse la un loc si imbinate in propriul meu stil.” – Beyonce.

Astfel, pentru noul album Beyonce se inspira din muzica africana a artistei Fela Kuti, de unde va lua ritmurile ametitoare, apoi mixeaza profunzimea si emotiile pe care le transmite Stevie Wonder. Bey spune ca influente majore in albumul sau vor avea si Michael Jackson sau Lauryn Hill.

Pe langa melodiile incendiare care se anunta pentru noul album marca Beyonce, nici lista invitatilor de pe acest album nu este de neglijat. Artista a anuntat pana acum colaborari cu Jim Jostin, Ne-Yo sau Sean Garrett, alte nume urmand a fi dezvaluite pe parcurs.

Cu succesul fulminant pe care l-a cunoscut in cariera si viata de familie implinita, Beyonce spune ca uneori se simte singura si ca atunci cand este in turneu si-ar dori sa aiba pe cineva apropiat langa ea. De aici si motivul pentru care a lansat filmul documentar “I Am World Tour”: “A fost un moment cand eram in China si ma aflam intr-un apartament imens la hotel. Am deschis geamul si am vazut o multime de oameni in fata hotelului si nu mi-a venit sa cred. M-am simtit foarte singura atunci si simteam nevoia sa am pe cineva drag langa mine.”-Beyonce.

Artista de talie internationala, care e casatorita cu superstarul hip-hop Jay-Z, a vorbit si despre viata ei de cuplu si a afirmat ca amandoi isi doresc sa fie parinti si ca este sigura ca vor fi minunati, insa acum nu este momentul.”Unul dintre motivele pentru care inca nu am un copil este pentru ca mai sunt anumite lucruri pe care vreau sa le fac inainte de a ma concentra pe rolul de mama. Nu am ajuns acolo, dar nici mult nu o sa mai dureze pana vom avea un copil. Va fi minunat.” declara Beyonce.

Will.i.am isi doreste un avion pe baterii pentru a proteja mediul


e vorba de muzica sau celebritate. Will.i.am, solistul celebrei trupe The Black Eyed Peas, isi doreste ca cineva sa inventeze un avion care sa mearga cu baterii.

Desi nu s-a gandit inca la cum va functiona avionul si nu a schitat niciun plan, motivul pentru care Will.i.am isi doreste cu ardoare aceasta inventie revolutionara, este unul pur ecologic: artistul este extrem de ingrijorat de efectul negativ pe care il au avioanele asupra mediului si spune asta legat de calatoriile dese pe care le face cu avionul in jurul lumii.

Se pare ca solistul trupei The Black Eyed Peas este prins in curentul eco, acesta avand o masina personala pe baterii si nu intelege de ce pana acum aceasta idee nu a fost aplicata si pe alte mijloace de transport. Ca de exemplu, avioanele.

Fac zeci de mile cu avionul, ceea ce, in mod evident, nu este deloc benefic pentru atmosfera, dar apoi scap de sentimentul de vina facand o plimbare in masina mea pe baterii. Arata si functioneaza ca o masina sport, dar de fapt este alimentata de baterii cu litiu. De ce nu se aplica acest sistem si la avioane?” – Will.i.am.

In afara de spiritul eco in care traieste, Will.i.am are principii clare legate si de numele sau. Botezat William James Adams, artistul uraste sa fie strigat pe unul dintre aceste nume deoarece simte ca niciunul nu il reprezinta cu adevarat si il deranjeaza cand oamenii nu tin cont de dorinta lui.

Nici macar familia mea nu ma striga William. Numai autoritatile imi folosesc numele intreg. Dar nu ma reprezinta absolut deloc. Nu sunt eu, chiar daca asa scrie in hartii. Sunt Will.i.am si daca cineva imi spune altfel, devin destul de neprietenos.” – afirma Will.i.am.

Ei bine, fanii artistului nici nu s-ar fi gandit sa-l numeasca altfel, caci ei il cunosc numai pe talentatul Will.i.am, care intotdeauna le-a oferit surprize placute.

Taylor Swift are fobie la relatiile amoroase


Taylor Swift, artista internationala atat de indragita pentru muzica sa, are o problema mai putin obisnuita: artista declara ca are o fobie fata de relatiile amoroase, explicandu-se astfel si relatiile sale de scurta durata.

Taylor Swift explica de ce isi petrece atat de mult timp singura si da vina pe “fobia de relatii” de care sufera si care o face sa-si paraseasca iubitii dupa un timp foarte scurt, imediat ce isi da seama de faptul ca respectivul nu este “THE ONE”.

Swift, cantareata de muzica country care a lansat hitul “Love Story” a fost asociata de-a lungul timpului cu diversi baieti si ii sunt cunoscute relatiile cu nume celebre ca Joe Jonas sau Taylor Lautner. Recent a aparut insa un alt zvon, si anume ca Taylor Swift ar fi intr-o relatie de amor cu actorul hollywoodian Jake Gyllenhaal.

Motivul pentru care Swift este mai mereu singura, conform spuselor ei, este acela ca este ingrozita de faptul ca ar putea ajunge intr-o relatie cu un barbat nepotrivit. “Este putin ciudat faptul ca sunt practic singura in majoritatea timpului. Am o fobie legata de faptul ca as putea termina intr-o relatie nepotrivita cu un barbat nepotrivit. Asadar, imediat ce mi se infiripeaza in minte ideea ca iubitul meu nu este alesul, renunt la acea relatie. Nu vreau sa le irosesc timpul.” – declara Taylor Swift.

Ei bine, iata ca talentata cantareata se confrunta cu o problema pe care, datorita numeroaselor sale calitati, o va rezolva foarte usor, caci cu siguranta Alesul ei va aparea cand se va astepta mai putin si o va ajuta sa treaca peste orice fobie.

Radio Killer - Lonely Heart

Posted by Mr. SaxoBeat | | Category: , , | 0 comentarii


Night Deejays Feat. Nicky - Play And Shake



Teaser:Sunrise Inc & Liviu Hodor - Still the same


25 noiembrie 2010

Juliet Vs Romeos - Baby Boy (We Rock Together) (Original Radio Edit)


Da Fleiva & Bijue - What You Gonna Do [Radio Edit]


Alegeti coperta albumului Andreea Banica – Best Of


Andreea Banica se pregateste sa lanseze un material cu cele mai cunoscute melodii lansate de ea si are nevoie de ajutorul vostru pentru a alege coperta noului sau album – Best Of. Mai sus aveti cele 3 coperti intre care oscileaza Andreea.

Intrati pe pagina de Facebook a cantaretei si alegeti care dintre cele 3 variante de coperta va place. Iata mesajul lasat de Andreea pe Facebook:

"Astept LIKE-urile voastre pana luni! Prima coperta care strange 1000 de Like-uri va fi folosita pentru album!"

Eu am ales-o pe a doua. Voua care v-a placut cel mai mult?

APPLE JUICE - Gica Petrescu In The Mix



Justin Bieber a realizat un material video in care atrage atentia asupra discriminarii si violentei juvenile


Justin Bieber este din ce in ce mai preocupat de problemele adolescentilor de varsta sa. Tanarul artist a inregistrat un material video in care atrage atentia asupra violentei juvenile si a abuzurilor la care sunt suspusi copiii si tinerii cu orientari sexuale diferite.

Nu este prima data cand o vedeta vorbeste deschis despre problemele adolescentilor care s-au sinucis din cauza discriminarii sau abuzurilor exercitate de cei de o varsta cu ei. Ellen DeGeneres, Eva Mendes, Jessica Alba si mai nou Madonna si-au exprimat nemultumirea fata de astfel de manifestari violente, care fac victime in randul tinerilor.

Urmand exemplul celorlalte staruri implicate in campanii de combatare a violentei juvenile, Justin Bieber a inregistrat un mesaj video adresat fanilor sai din intreaga lume, in care le cere acestora sa fie intelegatori unul fata de celalalt.

Nu este nimic amuzant in a brusca pe cineva sau a-ti bate joc de cei din jur. Daca acest lucru ti s-a intamplat si tie, atunci ar fi mai bine sa vorbesti despre asta. Te va face sa te simti mai bine. Iar daca se intampla sa fii martor la un astfel de incident, atunci nu sta pe margine ci ia atitudine!”, suna mesajul lui Biber.

Artistul a trecut printr-o experienta similara cu o luna in urma cand un tanar a facut niste comentarii jignitoare la adresa comunitatii gay, care il vizau si pe Justin. Un alt caz care a socat opinia publica este cel al lui Tyler Clementi, student la universitatea din New Jersey, care s-a sinucis datorita comentariilor jignitoare pe care le auzea zilnic de la colegii sai, oripilati de faptul ca acesta era gay.

Black Eyed Peas a lansat videoclipul piesei “The Time (Dirty Bit)”


Cu mai putin de o saptamana pana la lansarea noului album Black Eyed Peas, intitulat “The Beginning”, iata ca trupa ne ofera un preview la ce va contine materialul, lansand videoclipul piesei “The Time (Dirty Bit)”. Pe ritmurile lor foarte dinamice, care – vrei, nu vrei – te atrag la dans, membrii trupei nu au avut niciodata probleme in a sari pragurile dintre generatii. Ei au plecat, in cazul acestei melodii, de la soundtrack-ul de pe “Dirty Dancing”- “(I’ve Had) The Time of My Life” si au reusit sa scoata o piesa adaptata la momentul de fata, cu un clip pe masura.

Imaginile vin cu scene care infatiseaza ritmul extrem de rapid al vietii intr-un oras mare, ajungand pana la reprezentarea artistilor sub forma de avataruri, intr-un joc video. Filmarile au avut loc in Los Angeles, luna trecuta.

Si piesa “The Time (Dirty Bit)”, dar si alte melodii de pe album combina soundul clasic al anilor ’80 cu cel modern. Will.i.am spunea: “pentru acest album ne-am inspirat mai mult din zona electro si dance, singurele genuri aflate inca in viata in acest moment. Sunt si cateva melodii vechi, pe care le-am mixat”.

Membrii Black Eyed Peas se declara mari fani ai muzicii anilor ’80 si ai pop-culture, si de aceea au incercat sa realizeze prin acest album o conexiune muzicala intre trecut si prezent. “Anii aceia au fost unici in felul lor, au venit cu o mare schimbare pentru umanitate. Acum avem HD, animatiile 3d, desi la inceput era doar Tetrisul si Space Invaders. Cum s-a facut trecerea de la Space Invaders la Madden NFL? Exact acest lucru incercam sa il descoperim, unind pixelii”, a explicat will.i.am.

Albumul va fi lansat pe data de 30 noiembrie si va aparea in mai multe versiuni- pe CD, intr-o editie deluxe care include trei melodii in plus si ca set de doua CD-uri, care contin 20 de piese, printre care si cateva hituri de pe ultimul lor album, “The E.N.D”.

Va invitam sa vizionati clipul si sa ne spuneti ce parere aveti, le-a reusit celor de la Black Eyed Peas miscarea?

Sisu – Am nevoie de rabdare



Solid Sky Feat Jama - Going Around (Vocal Mix)


Ke$ha, despre despartirea de Alex Carapetis: Se purta ca o femeie! + noul clip ‘Animal’


Ke$ha face dezvaluiri! Artista exprima public motivul pentru care s-a despartit de fostul sau iubit, tobosarul Alex Carapetis.

Frumoasa cantareata a inceput sa iasa cu rockerul la inceputul acestui an, relatia devenind oficiala cu ocazia festivalului Lollapalooza, din Chicago, din luna august. Ke$ha a decis, insa, sa puna capat relatiei, deoarece – spune ea – Alex Carapetis incepuse “sa se poarte ca o femeie”. “Stilul sau de viata s-a schimbat”, explica artista, “daca la inceput simteam in el un vibe gen Keith Richard, acum pot spune ca se poarta ca o femeie si nu suport acest lucru”.

De altfel, in ceea ce o priveste, Ke$ha sustine ca ea nici nu se compara cu multe dintre vedetele in industria muzicala, precum Paris Hilton, Britney Spears sau Lindsay Lohan: “Am fost arestata in Vegas pentru detinere de cocaina? Am fost prinsa vreodata conducand beata? Mi-am aratat vreodata partile intime? Nu, sunt doar o smechera amuzanta!

Cat de amuzanta este Ke$ha nu stim exact, insa putem spune ca ultimele videoclipuri lansate de artista – “Cannibal”, “Blow” sau “We R Who We R” – ne arata o Ke$ha extrem de sexy si de talentata… Voi ce ziceti?

Wolfgang Gartner & Mark Knight - Conscindo (Original Club Mix)


Cheryl Cole, vulnerabila in videoclipul piesei “The Flood”


Cheryl Cole ne dezvaluie latura sa sensibila si vulnerabila, prin intermediul noului sau videoclip, la piesa “The Flood”. Fosta membra a trupei Girls Aloud, care se descurca insa de minune pe cont propriu, ne prezinta un clip de exceptie, filmat pe coasta de sud a Angliei.

Frumoasa cantareata este singura in toate scenele- incerca sa doarma dar nu isi gaseste linistea, fiind rascolita de sentimente, priveste nostalgica pe fereastra si alearga pe malul apei, cantand: “Natural disaster love, bringing on the flood, The flood/ Love me like a flood, the flood/ Bring it on…”. Clipul are o multime de cadre artistice, cu tenta romantica: o lumanare arzand, valuri sau maini atingandu-se, insa totul este extrem de “rece”.

Videoclipul a fost produs de Sophie Muller, cu care Cheryl a mai colaborat si la clipul piesei “Promise This”, lansat inainte de “The Flood”. Ambele piese sunt extrase de pe cel de-al doilea album al artistei, intitulat “Messy Little Raindrops”, ajuns in magazine la inceputul acestei luni.
Va invitam sa urmariti clipul si sa ne spuneti ce parere aveti despre Cheryl Cole in aceasta ipostaza…

Juliet Vs. Romeos - Baby Boy (WE Rock Together)



Kanye West a lansat un nou atac la adresa interpretei Taylor Swift


Va mai amintiti incidentul de la Video Music Awards de anul trecut cand Kanye West a intrerupt discursul cantaretei de country Taylor Swift, reprosandu-i ca nu merita premiul pentru cel mai bun videoclip feminin si ca acesta i se cuvenea de fapt lui Beyonce? Ei, bine, povestea este pe cale sa se repete!

In cadrul unui conert sustinut in New York avand ca scop promovarea catorva piese de pe albumul “My Beautiful Dark Twisted Fantasy”, Kanye nu a ratat ocazia de a lansa un atac direct la adresa intrepretei de country, careia i-a reprosat lipsa de reactie: “Taylor nu a vrut sa riposteze in niciun interviu”, a declarat rapper-ul care a adaugat ca Taylor Swift s-a folosit de aceasta ocazie pentru a-si consolida statutul de vedeta. Asa cum Kanye prevazuse, Taylor Swift n-a venit cu niciun contraargument pana in momentul de fata.

Fie ca are dreptate sau nu, credeti ca West a procedat corect?

Akon vrea sa arda colaborarile neterminate cu Michael Jackson


Moartea lui Michael Jackson, regele muzicii pop, a lasat in urma intrigi, nemultumiri, regrete si controverse puternice. Dupa disputa iscata de lansarea albumului postmortem intitulat “Michael” si, ulterior, aparitia catorva piese de pe acest album, printre care si o colaborare cu Akon, apare acum alte noutati care-l au ca subiect pe MJ.

Akon, rapper-ul care a colaborat cu Michael pentru melodia “Hold My Hand”, care a fost lansata recent si care se va regasi pe albumul “Michael”, a declarat intr-un interviu ca va arde inregistrarile pe care le mai are in colaborare cu Michael Jackson, deoarece nu vrea sa lanseze nicio melodie care a fost lasata neterminata.

Pe langa melodia “Hold My Hand”, care se anunta a fi primul single de pe albumul postmortem al lui Michael Jackson, Akon afirma ca mai are o multime de alte inregistrari pe care le-a facut impreuna cu MJ, dar vrea sa le distruga, deoarece tentatia de a le “lucra si a le finisa” ar fi prea mare, lucru care nu i-ar fi placut deloc idolului sau, Michael Jackson.

“Eu si Mike am lucrat la foarte multe concepte si idei noi inainte ca el sa moara. “Hold My Hand” a fost, de fapt, singura inregistrare completa pe care am realizat-o impreuna, iar toate celelalte sunt incomplete.” – afirma Akon.

Se pare ca celelalte inregistrari pe care artistul le are cu MJ sunt o tentatie atat de mare pentru el, incat se gandeste foarte serios sa scape de ele, deoarece nu vrea sa lanseze vreodata o melodie incompleta sau fara sanse mari de a ajunge un hit cunoscut. “Sunt numai idei, concepte, armonii si alte lucruri de genul asta, pe care fanii nu le vor vedea probabil niciodata, deoarece nu as vrea sa le lansez neterminate, asa ca le-as arde, deoarece tentatia de a face un remix din ele e prea mare” – spune Akon despre inregistrari.
Pe langa tentatia pe care o ridica inregistrarile neterminate, Akon este preocupat si de alte zvonuri, artistul afirmand de curand ca el crede ca Michael Jackson este inca in viata. Astfel, el este de acord cu Riley, producatorul albumului lui MJ, care spune ca “daca oamenii se pot gandi ca Elvis inca traieste, de ce nu as crede si eu ca Michael traieste?” – Riley

“Michael”, albumul postmortem al lui Michael Jackson, care va fi lansat in decembrie, contine o serie de colaborari cu artisti de renume, printre care Lenny Kravitz, 50 Cent si, bineintes, Akon.

P!nk marturiseste: Mi-a fost teama sa nu raman paralizata, in urma accidentului din aceasta vara


P!nk recunoaste, dupa cateva luni de la intamplare, ca s-a temut sa nu ramana paralizata, in urma accidentului pe care l-a avut pe scena, in vara aceasta. Artista s-a lovit foarte rau in urma unei cascadorii nereusite, in luna iulie a acestui an, la un spectacol sustinut in Germania, la Nuremberg.

Cantareata a fost nevoita sa intrerupa show-ul si a fost dusa la spital, in urma acrobatiei care nu a iesit conform planului. Ea marturiseste ca i-a fost extrem de frica sa nu ramana paralizata pentru ca – in urma loviturii – nu isi mai simtea deloc picioarele. “Ma durea cumplit si eram foarte speriata ca o sa raman paralizata, ca mi-am rupt coloana”, povesteste Pink. “Ma simteam foarte foarte prost, pentru ca un stadion intreg se holba la mine, iar eu nu ma puteam misca”, isi aminteste ea.
P!nk reuseste, insa, dupa ceva timp sa glumeasca vizavi de neplacutul accident, peste care a trecut cu bine: “Nu prea ma puteam plange de durere, fiind casatorita cu un motociclist, care – practic – traieste din accidentari”.

Este bine ca problemele de sanatate ale lui P!nk s-au rezolvat caci artista se pregateste sa devina mamica. Dupa neintelegerile pe care le-a avut cu sotul sau, motociclistul Carey Hart, in 2008 si care aproape ca au dus la ruperea relatiei, P!nk a reusit sa faca lucrurile sa mearga, iar acum amandoi sunt fericiti…


Deepcentral - Play again

Posted by CarlGroove(a.k.aDjGrasu) | | Category: , | 0 comentarii

Collins & Wels - Can't Help Myself (Club Mix)


Zero - So Far Away


24 noiembrie 2010

Edward Maya feat Vika Jigulina - Desert Rain (Original Radio Edit)



Alex Velea - One Shot (Original Radio Edit) [Prod. by HaHaHa Production]



Dj Xtz Feat Dj Jonnessey & Aner - Say That You Need Me (Claudio Cristo Original Radio Edit)


Bob Taylor - Damelo (Dj.IsI Remix)


Rihanna: “Mi-as dori sa am un baietel. Fetele sunt rebele si cu toane”


In timp ce tot mai multe vedete feminine se gandesc la o familie si eventual la un copil, Rihanna lasa impresia ca nu vrea sa se grabeasca. Asta in aparenta pentru ca in realitate artista a declarat de curand ca ia serios in calcul posibilitatea de a aveaun copil, si asta chiar in viitorul apropiat.

Nu vrea sa leg acest moment de o anumita varsta. Poate sa fie peste un an sau peste zece. (…) Vreau sa spun ca mai am multe lucruri de realizat inainte de a face un copil. Voi sti cand va fi momentul potrivit”, a declarat Rihanna care, de aproape un an, are o relatie cu jucatorul de baseball, Matt Kemp.

Cu toate acestea, surse din anturajul cantaretei au declarat ca Rihanna isi doreste o familie si ca, daca ar ramane insarcinata, si-ar dori sa aiba mai degraba un fiu decat o fiica, pentru ca “fetele sunt in general rebele si cu toane”.

Mi-ar placea sa-mi duc copiii in Barbados. Doar ei m-ar putea determina sa traiesc departe de tot ce am acum. Deci, nu exista nicio sansa sa-mi cresc copiii si sa ma ocup si de cariera mea muzicala cand am un program atat de solicitant”, a declarat Rihanna despre care s-a zvonit la un moment dat ca ar fi insarcinata, dar ca prefera sa tina acest lucru ascuns fata de fani si fata presa.

Inna a depasit 1,5 milioane de fani pe facebook


De curand Inna a depasit 1,5 milioane de fani pe FaceBook, record absolut pentru Romania dar si pentru spatiul Balcanic. Ea a fost de asemenea cel mai vizualizat cantaret pe Youtube zile la rand, la nivel international.

Prezenta activa a Innei in mediul digital o apropie foarte mult de fani, una dintre campaniile sale recente pe FaceBook avand chiar acest scop. Astfel, ‘cenusareasa moderna’, dupa cum a fost denumita de presa germana, s-a apropiat de spiritul fiecareia dintre tarile ce au sustinut-o de-a lungul timpului, printr-o serie de fotografii in care imbraca elemente specifice zonelor respective. Inna a fost asadar, de la zi la zi, Spanish Girl, Portuguese Girl, British Girl sau Italian Girl.

Inna si-a castigat astfel locul pe scena mondiala a muzicii dance, avand un program de concerte foarte incarcat. Desi in doar doua saptamani cumulate va sustine nu mai putin de 9 spectacole in Belgia, Franta, Spania si Italia, cantareata ne-a declarat ca isi doreste foarte mult ca de sarbatori sa se afle acasa, petrecandu-si Craciunul alaturi de familie si de cei dragi

Lady Gaga face yoga pe tocuri

Posted by Admin | | Category: | 0 comentarii

Se pare ca pentru divele din industria muzicala tocurile au devenit o prelungire naturala a piciorului… Daca zilele trecute o vedeam pe frumoasa Paris Hilton la munca in folosul comunitatii pe tocuri, ei bine Lady Gaga este – inca o data – mai presus de orice rivala a sa. Excentrica artista a reusit sa bata orice record in materie de tocuri…

Cu ceva timp in urma paparazzi erau stupefiati dupa ce au surprins-o pe Gaga mergand spre o sedinta de yoga, incaltata cu niste platforme imense, pe care nu se descurca decat sustinuta de un asistent. Credeati ca nu se poate si mai mult de atat? Ba da, zilele trecute, cantareata a participat la o sedinta de yoga incaltata cu cizme cu toc.

De la inceputul pana la finalul lectiei de yoga, Lady Gaga si-a facut cu constiinciozitate exercitiile… pe tocuri. Trebuie sa recunoastem, insa, ca artista se descurca de minune. Uitati-va cu cata usurinta ridica piciorul, avand in vedere ca nu are o pozitie chiar stabila…

Unul dintre imitatorii lui Michael sustine ca vocea de pe noul album este a lui


Lucrurile pareau sa se fi clarificat in ceea ce priveste autenticitatea noului album Michael, cand un nou scandal mediatic bate la usa: unul dintre imitatorii megastarului pretinde ca a primit o suma impresionanta de bani pentru a inregistra un material discografic fals.

Ricky Galliano, originar din Italia, a dezvaluit de curand ca toate melodiile de pe noul album “Michael” au fost inregistrate in secret intr-un studiou din orasul elevetian Lausanne si ca vocea este a lui, de unde si controversele legate de anumite modulatii care pareau a nu-i apartine megastarului.

Ei (n.r. producatorii) mi-au atras atentia ca vocea trebuie sa semene cat mai mult cu a lui Michael, cu alte cuvinte sa-l imit cat mai fidel posibil”, a declarat Ricky pentru cotidianul The Sun. Imitatorul a mai povestit cum un individ a carui identitate a ramas necunoscuta dar care parea a fi din Bahrain l-a contactat si l-a intrebat daca este de acord sa colaboreze, urmand a fi platit cu 2000 de euro pentru fiecare melodie inregistrata.

Pentru a complica si mai mult lucrurile, proprietarul studioului de inregistrari unde Ricky pretinde ca a fost produs materialul disografic, Mohammed Ben Salah, a declarat ca stia despre existenta albumului, dar ca in tot acest timp a crezut ca este vorba de un tribut adus artistului.

La polul opus, purtatorii de cuvant ai grupului Sony au contrazis toate zvonurile legate de autenticitatea vocii de pe album, dupa ce o echipa formata din sunetisti si producatori care au mai lucrat si in trecut cu Michael a demonstrat ca vocea de pe noul album este a megastarului.

Mai jos il puteti asculta pe Ricky Galliano incercand sa-i imite vocea lui Michael Jackson intr-un exercitiu de vocaliza.

Justin Timberlake: N-am terminat-o cu muzica. Mai cant in masina si la baie


Justin Timberlake neaga, inca o data, zvonurile potrivit carora s-ar lasa de muzica. In ultima vreme, acesta s-a concentrat mai mult asupra carierei cinematografice, dupa rolurile din “The Social Network”, un film despre creatorul platformei Facebook si in comedia “Bad Teacher”, unde joaca alaturi de fosta sa iubita, Cameron Diaz, lucru care a dat nastere la o gramada de supozitii.

Artistul a repetat, in cadrul unei emisiuni de televiziune, ca nu a terminat-o cu muzica, doar ca ar fi fost putin cam dificil sa alerge dupa doi iepuri deodata. El s-a aratat chiar putin deranjat de faptul ca aude mereu aceeasi intrebare…

Cand joci intr-un film, cand te pregatesti pentru un anumit rol, trebuie sa fii cu totul acolo, sa incerci sa te indentifici cu personajul,” explica Justin, “are loc o transformare la nivel mental… A incerca sa faci muzica in acelasi timp nu ar fi o idee prea stralucita”.

Timberlake spune ca totusi canta in fiecare zi… in masina si la dus! Pentru a nu-si dezamagi fanii, insa, pana va incepe sa lucreze la un nou album, Justin va colabora cu unul dintre cei mai hot rapperi ai anului, Drake.

Cu toate ca a fost ocupat cu cinematografia in ultima vreme, acum ceva timp Justin Timberlake a tinut sa-si multumeasca fanii cu un tribut hip-hop facut alaturi de Jimmy Fallon:

23 noiembrie 2010

Justin Bieber este cantaretul anului 2010

Posted by Admin | 23 noiembrie 2010 | Category: | 0 comentarii

Succesul fulminant al lui Justin Bieber, artistul de talie internationala, in varsta de numai 16 ani, a capatat o si mai mare amploare odata cu Premiile American Music Awards, unde Justin a primit premiul pentru “Artistul Anului 2010″.

Artistul a adaugat palmaresului sau inca trei premii importante, obtinute in cadrul ceremoniei American Music Awards. Primul dintre ele, “T-Mobile Breakthrough Artist“, i-a inlaturat din lista pe Mike Posner, Lady Antebellum si Travis McCoy.

Apoi, datorita albumului “My World 2.0″, Justin Bieber a obtinut cel de-al doilea premiu: “Favorite Pop/Rock Album“.

Si seara a continuat si mai bine: cel de-al treilea premiu obtinut de Bieber, “Favorite Pop/Rock Male Artist“, l-a desemnat pe Biebs artistul anului. In timp ce-si primea trofeul, Justin a declarat: “Fara Michael Jackson, niciunul dintre noi nu am fi fost aici“. Si nu s-a multumit la aceasta declaratie, Justin invitandu-l pe scena pe mentorul sau, Usher, despre care Bieber spune ca “este nu numai mentorul meu, dar si cel mai bun prieten si frate mai mare“.

Iata asadar, ca regele muzicii pop este o reala inspiratie pentru tinerii artisti de azi, noul cantec al lui Bieber, “Pray”, care se regaseste pe noul sau album “My Worlds Acoustic”, a fost inspirat din stilul si melodiile lui Michael Jackson.

Fanii lui Justin Bieber pot fi de-a dreptul incantati, caci artistul lor preferat a fost in fruntea listei castigatorilor si a dominat seara la American Music Awards, Biebs devenind astfel cel mai tanar artist care a ontinut titulatura de “Artistul Anului”.



Rihanna a pozat in ipostaze extrem de hot!


Rihanna se afla in plina perioada de promovare a materialului proaspat lansat, “Loud”. Odata cu iesirea pe piata a acestuia, fanii au avut parte si de o surpriza neasteptata, un album cu poze, in care frumoasa roscata apare in ipostaze extrem de hot! Ea a realizat o sedinta foto intr-o maniera senzuala si a aratat inca odata ca este o profesionista.

Circa doua saptamani inainte, artista in varsta de 22 de ani sustinea ca nu ar poza niciodata goala, decat daca ar fi in scop artistic si daca fotograful i-ar accepta toate conditiile. Iata, insa, ca de dragul publicului cantareata a mai lasat de la ea si a mai dat jos din haine. Intr-una dintre poze chiar, Rihanna apare topless, iar in alta este cu coapsele dezvelite, acoperita doar cu palmele in zona intima.

Va invitam sa va uitati voi insiva la imagini si sa ne spuneti daca Rihanna este cu adevarat extraordinara sau ni se pare noua…

MAI MULTE IMAGINI AICI!